Hamburgerkedjan Brödernas

Vi testar hamburgerkedjan Brödernas

Datum: 2023-01-03

Nu är det vi Kalmarbors tur att få testa på hamburgerkedjan Brödernas! Kedjan öppnade sin första restaurang i Stockholm 2017 och har sedan dess utökat till nästan 100 restauranger över hela Sverige! Det finns t.o.m en restaurang i soliga Marbella, Spanien.
Andra ställen i Småland som Bröderna finns i är Växjö, Västervik och Jönköping.

Kalmar-restaurangen ligger i Baronen och öppettiderna är måndag till fredag kl 10 - 21. På lördagar håller de öppet kl. 10 - 22 och söndag kl. 12 - 21.
Vill du så kan du boka bord genom deras webbsida här. På lunchen går det tyvärr inte att boka bord utan då är det drop-in som gäller.

På sin sida skriver Brödernas att alla är välkomna till restaurangen, stora som små. Det som säkert glädjer många är att hundar även är välkomna in.

iKalmar testar

Jag och min fru passade på att testa Brödernas strax innan jul. Vi beställde en Chiliburgare och en Farsan. Båda med enkel-puck, d.v.s 1 biff per burgare. Vi båda gillade våra burgare skarpt och tyckte att dessa kändes väldigt fräscha och inte lika "slafsiga" och överdrivet ostiga som burgare från andra ställen kan vara 😉

Brödernas söker personal

Jag såg att Brödernas just nu söker personal med arbetsuppgifter som att välkomna gäster, ta emot beställningar, servera mat och dryck samt ser till att gästerna är nöjda och glada. Känner du dig intresserad av jobbet så finns alla arbetsuppgifter och mer information att läsa här.

"Farsan" på Brödernas är fräsch och riktigt god!